Skip to content

BriconIT Posts

Promovarea in Mediul Online si Importanta Acesteia

Promovarea in mediul online reprezinta cea mai importanta metoda de a creste traficul si numarul de clienti pe site-ul dumneavoastra. Numarul cat mai mare de utilizatori aflati pe pagina, ajuta indiscutabil la cresterea pagerank-ului pe google si totodata influenteaza optimizarea pentru motoarele de cautare.

Promovarea

Promovare pe retelele de socializare

Promovarea pe retelele de socializare(Facebook, Twitter ,Google+) este o metoda foarte utilizata pentru a face cunoscuta prezenta serviciilor(firmei/afacerii) pentru clientii interesati. Spre exemplu, pe facebook se poate face promovare atat gratuita( cu ajutorul grupurilor/paginilor de companie ) cat si platita, rezultatele influentand pozitiv optimizarea de tip SEO.

Promovare cu ajutorul Newsletter-ului (Email Marketing)

Aceasta metoda este des intalnita si presupune crearea unei casute unde ficare client introduce adresa sa de e-mail personala si este tinut la curent cu toate serviciile, noutatile si ofertele webiste-ului respectiv. Baza de date cu un numar cat mai mare de clienti transforma acest “buletin informativ” intr-o modalitate de promovare foarte eficienta .O problema ce persista si trebuie evitata este abuzarea prin SPAM.

Promovare Off-Page

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO) On-Page trebuie ajutata cu cea Off-Page prin backlinks , inbound links , etc. Backlink-urile reprezinta trecerea de la locul unde a fost accesat la o pagina anume sau la domeniul de baza al acesteia. Referinta la site-ul dumneavoastra creste indiscutabil page rank-ul afacerii dumneavoastra si totodata autoritatea acesteia in comparatie cu restul.

Concluzie

Promovarea in mediul online este foarte importanta si este necesar un buget mic in comparatie cu orice alt tip de promovare. Orice afacere(locala/nationala) trebuie sa fie prezenta in mediul on-line si implicit sa aiba o promovare care face diferenta.

Mai multe detalii pe www.briconit.com.

 

 

 

 

Leave a Comment

Site Web Static si Dinamic – Avantaje si Dezavantaje

Site Web Static si Dinamic

Site Web Dinamic si Static

Pe internet se afla multe site-uri statice. La prima vedere este posibil sa nu puteti spune cu exactitate daca site-ul este unul static sau dinamic dar, din moment ce se poate observa ca site-ul respectiv este simplu , este al unei companii mici si afiseaza informatii relativ putine, atunci acesta este un site web static. Site-urile statice sunt mai ieftine decat cele dinamice iar marea majoritate a companiilor mici prefera site-urile statice doar pentru a avea prezenta in mediul web.

Avantajele unui site static

 • Mult mai ieftine .
 • Host-ul de asemenea este mai ieftin.
 • Se realizeaza mai repede.

Dezavantajele unui site static

 • Continutul neschimbat si stagnarea acestuia.
 • Nu ofera performantele aduse de unul dinamic.
 • Nu atrage la fel de multi clienti.

Site-urile web dinamice sunt mai scumpe decat cele statice dar ofera mai multe facilitati. Un pachet simplu ce include site-ul web dinamic poate aduce spre exemplu posibilitatea de a da update si de a adauga continut nou. Alte facilitati pe care le pot avea site-urile dinamice ar putea fi CMS( sistem de administrare a continutului) , newsletter , abilitatea clientilor/utilizatorilor de a interactiona cu site-ul web.

Avantajele unui site dinamic

 • Continutul nou ce aduce din nou clientii interesati.
 • Usor de actualizat.
 • Poate permite interactiunea dintre client si staff.
 • Mai multe facilitati.

Dezavantajele unui site dinamic

 • Unele site-uri se pot misca mai greu.
 • Mai scumpe decat cele statice.
 • Host-ul mai scump.

O multime de site-uri sunt statice dar lumea a inceput sa realizez avantajele de a avea un site web dinamic pentru facilitatile aduse de acesta. Site-urile web dinamice aduc o alta perspectiva si imbunatatesc experienta cu totul pentru clienti , interfetele facandu-le diferite de celelalte site-uri. Pentru trafic si obtiuni mai putine dar cu un buget mai mic putepti opta pentru un site static iar pentru performante ridicate puteti alege unul dinamic. Mai multe detalii poti gasi pe http://www.briconit.com.

Leave a Comment

Newsletter (Buletin Informativ) – Sfaturi si Detalii

Newsletter

Newsletter

Cu ajutorul newsletter-ului(buletin informativ) , afacerea/blog-ul dumneavoastra poate sa ofere noutati si stiri in legatura cu serviciile sau produsele pe care le oferiti clientilor dumneavoastra. Content-ul de calitate si atractiv este foarte important deoarece mesajul trimis catre clienti (in special catre cei loiali) trebuie sa ii motiveze pe acestia sa citeasca/sa deschida ba chiar sa raspunda la acest buletin informativ.Trebuie sa aveti in atentie conceperea acestui mesaj in asa fel incat , clientii sa fie pusi in situatia de a lua o decizie , subiectul mail-ului trimis sa fie bine ales deoarece reprezinta primul impact asupra cititorului.

Sfaturi:

 1. Continutul sa nu aiba dimensiuni mari dar sa fie de calitate.
 2. Rezolvarea problemelor pe care le intampina clientii.
 3. Prezentarea serviciilor dumneavoastra.
 4. Stiri si noutati ce capteaza atentia .
 5. Punerea la dispozitie de documente/carti online pentru clienti odata cu abonarea la newsletter.
Leave a Comment

Magazin Online – Extinderea in Mediul Online

 

Magazin online

Tehnologia avanseaza si totodata nevoia de  creare a unui magazin online devine mai mare. Cu acest magazin iti poti extinde piata de desfacere in mediul online , clientii tai pot sa vizualizez produsele usor si rapid si te poti raspandi in toata tara .

Alte avantaje :

 1. Plata online (prin paypal, cu ajutorul cardului si altele).
 2. Posibilitatea de promovare in mediul online (retelele de socializare).
 3. Optimizarea SEO pentru motoarele de cautare.
 4. Interfata “user-friendly” ( ce permite utilizatorilor cu mai putine cunostinte in domeniu sa gestioneze usor magazinul).
 5. RWD (Responsive Web Design – ce ofera posibilitatea accesarii magazinului de pe diferite platforme).

Mai multe detalii pe www.briconit.com . Nu ezita sa ne contactezi !

Leave a Comment

Creare Site Web – De ce sunt site-urile importante?

Creare Site Web

Creare Site Web

Site-urile reprezinta un “must” pentru oricine isi doreste sa atraga cat mai multi clienti si sa isi expuna serviciile in mediul online. Totodata , clientii tai pot fi tinuti la curent cu ajutorul unui “Newsletter” (buletin informativ) ce permite expedierea ofertelor,reducerilor noi catre client prin e-mail. BriconIT(www.briconit.com)  te poate ajuta la crearea site-ului ideal pentru tine sau afacerea ta, un site dinamic(spre deosebire de site-ul static , site-ul dinamic este flexibil si are o calitate superioara si odata configurat , este usor de folosit ).

Leave a Comment

SEO – Optimizarea Motoarelor de Cautare

 

Optimizare SEO

Ce este SEO?  Serch Engine Optimization reprezinta optimizare pentru motoarele de cautare ce are drept scop marirea traficului pe site-ul dumneavoastra . Aceasta optimizare se realizaza printr-un set de operatii efectuate(in general) de o echipa de promovare pentru a creste pozitia unui site web in lista de cautare.

Optimizarea SEO este de 2 tipuri:

OPTIMIZARE INTERNA (ON-SITE) – aceasta are in vedere , in mare parte , imbunatatirea experientei clientului prin optimizarea adresei URL si legaturilor interne , keywords , rezolvarea erorilor ce ingreuneaza , imbunatatirea vitezei site-ului , etc.

OPTIMIZARE EXTERNA(OFF-SITE) – Aici se pune amprenta pe importanta paginii web respective cat si pe relevanta acesteia .Este luat in calcul calitatea continutului si performanta site-ului , retelele de socializare si promovarea site-ului fiind obligatorii in aceasta zona.

Va asteptam cu mai multe detalii pe site-ul nostru www.briconit.com.

Leave a Comment

Web Design si Dezvoltare Web – BriconIT

 

 

Web Design si Dezvoltare Web - BriconIT

Realizarea unui site de calitate pentru firma dumneavoastra este la un click distanta! BriconIT va poate ajuta firma sa creasca cu usurinta in mediul online in cel mai scurt timp . Pe langa paginile web , puteam realiza magazine online , aplicatii web , SEO si multe altele in functie de cerintele dumneavoastra .Mai multe detalii pe www.briconit.com.

Leave a Comment