Skip to content

Promovarea in Mediul Online si Importanta Acesteia

Promovarea in mediul online reprezinta cea mai importanta metoda de a creste traficul si numarul de clienti pe site-ul dumneavoastra. Numarul cat mai mare de utilizatori aflati pe pagina, ajuta indiscutabil la cresterea pagerank-ului pe google si totodata influenteaza optimizarea pentru motoarele de cautare.

Promovarea

Promovare pe retelele de socializare

Promovarea pe retelele de socializare(Facebook, Twitter ,Google+) este o metoda foarte utilizata pentru a face cunoscuta prezenta serviciilor(firmei/afacerii) pentru clientii interesati. Spre exemplu, pe facebook se poate face promovare atat gratuita( cu ajutorul grupurilor/paginilor de companie ) cat si platita, rezultatele influentand pozitiv optimizarea de tip SEO.

Promovare cu ajutorul Newsletter-ului (Email Marketing)

Aceasta metoda este des intalnita si presupune crearea unei casute unde ficare client introduce adresa sa de e-mail personala si este tinut la curent cu toate serviciile, noutatile si ofertele webiste-ului respectiv. Baza de date cu un numar cat mai mare de clienti transforma acest “buletin informativ” intr-o modalitate de promovare foarte eficienta .O problema ce persista si trebuie evitata este abuzarea prin SPAM.

Promovare Off-Page

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO) On-Page trebuie ajutata cu cea Off-Page prin backlinks , inbound links , etc. Backlink-urile reprezinta trecerea de la locul unde a fost accesat la o pagina anume sau la domeniul de baza al acesteia. Referinta la site-ul dumneavoastra creste indiscutabil page rank-ul afacerii dumneavoastra si totodata autoritatea acesteia in comparatie cu restul.

Concluzie

Promovarea in mediul online este foarte importanta si este necesar un buget mic in comparatie cu orice alt tip de promovare. Orice afacere(locala/nationala) trebuie sa fie prezenta in mediul on-line si implicit sa aiba o promovare care face diferenta.

Mai multe detalii pe www.briconit.com.

 

 

 

 

Leav a comment

Be the first to comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz